Bekijk ons online assortiment

Verjaardag & Felicitatie

Bekijk ons assortiment

Verjaardag felicitatie boeket bloemen
Verjaardag felicitatie boeket bloemen

Online bloemen bestellen om iemand te feliciteren

Verstuur bloemen om iemand te feliciteren!

Bloemen zijn dé perfecte manier om iemand te feliciteren. Of je nu een vriend, vriendin, familielid, collega of je grote liefde wilt verrassen, onze felicitatieboeketten zijn altijd geschikt en een plezier om te geven. Deze boeketten zijn extra feestelijk en kleurrijk, en worden natuurlijk samengesteld met verse bloemen van de dag.

Vind je het moeilijk om te beslissen welke bloemen geschikt zijn voor een feestelijke gelegenheid? Wij helpen je graag op weg:

  • Wil je je geliefde feliciteren? Kies dan voor een boeket met rode rozen of een vrolijk plukboeket. Wil je echt indruk maken, geef dan de cadeauset: Eeuwige liefde.
  • Is er iemand jarig? Geef dan het boeket Fijne verjaardag of onze stijlvolle Bloemenweelde.
  • Wil je iemand feliciteren met een nieuwe baan, een diploma of een nieuwe woning? Dan is boeket Gefeliciteerd altijd een goede keuze. Wil je extra uitpakken, ga dan voor de cadeauset: Bruisend en prosecco, zodat er feestelijk geproost kan worden!
  • Zoek je een cadeau voor een trouwdag? Dan is het boeket Gefeliciteerd trouwdag een uitstekende keuze.
  • Wil je kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter? Kies dan voor Feestelijk blauw of Feestelijk roze. Een tip: voeg een schattige knuffel toe voor de baby. Dat maakt het extra leuk!

Felicitatie en verjaardag bloemen sturen

Als je op werkdagen voor 14:00 besteld (op zaterdagen voor 12:00) wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Je kunt het boeket extra persoonlijk maken door het toevoegen van een persoonlijke tekst op een wenskaart. Ook kun je nog diverse cadeautjes aan het boeket toevoegen in onze webshop.

Logo Bloembinderij Vergeet Mij Niet
Verjaardag felicitatie boeket bloemen